Kunststofvloeren voor bedrijven – o.a. kantoren, industrie en horeca

Kunststofvloeren zijn uitermate geschikt voor bedrijven. Het type kunststof vloer wat geschikt is, is afhankelijk van de werkzaamheden die worden uitgevoerd in de ruimte van het bedrijf. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van verschillende type kunststof vloeren geschikt voor verschillende bedrijfsruimtes.

 

offerte bedrijfsvloer van kunststof

 

Kantoorvloeren

Een kantoorvloer dient een representatieve uitstraling te hebben. Een geschikte kunststof vloer hiervoor is een epoxyvloer. Een epoxyvloer kan in diverse kleuren worden gegoten waardoor het aan kan sluiten op huisstijl van een bedrijf. Het is naadloos en bestaat uit één geheel. Andere voordelen zijn dat een epoxy vloer slijtvast en vuilafstotend is. Het is gemakkelijk dit type vloer schoon te maken. Bovendien werkt een epoxy vloer geluidsdempend.

 

kantoorvloeren, kantoorvloer

 

Industriële vloeren

Industriële vloeren in bedrijfshallen en loodsen worden vaak intensief gebruikt. Ook hiervoor is de epoxyvloer geschikt. Deze kan afgewerkt worden met een extra coating (beschermlaag) zodat de industrievloer bijvoorbeeld vloeistofdicht wordt en niet wordt aangetast door chemische stoffen.

 

industriële vloer, industrievloer

 

Garagevloeren

Een garagevloer waar auto’s op worden geparkeerd dient voorzien te zijn van antislip. Dit is mogelijk met een coatingvloer. Een coatingvloer kan worden voorzien van een antisliplaag. Daarnaast kan dit type kunststof vloer worden voorzien van belijning om zo de parkeervakken aan te geven.

 

garagevloeren, garagevloer

 

Horecavloeren

Een horecavloer voor bijvoorbeeld in de keuken van een restaurant of café dient vooral hygiënisch te zijn. Een troffelvloer is zeer geschikt hiervoor. Troffelvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Doordat de troffelvloer volledig is afgesloten heeft vuil geen kans om in de vloer te trekken.

 

horecavloeren, horecavloer

 

Bedrijfsvloeren van kunststof voor ieder type bedrijf

Wij plaatsen voor iedere type bedrijf op maat ontwikkelde kunststof vloeren. Wij leveren bedrijfsvloeren van kunststof in diverse kleuren of combinaties in verschillende afwerkingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor uw bedrijfsvloer? Neem gerust contact met ons op: 06 – 147 90 307 of mail ons: info@kunststofvloerkopen.nl of vraag direct een offerte aan.