Betonlook vloer en de voordelen van een vloer met betonlook

Een betonlook vloer is een gietvloer die op het eerste gezicht oogt als een betonvloer, maar wat betreft haar opbouw niet helemaal hetzelfde is. In tegenstelling tot een massieve betonvloer, is de toplaag van een betonlookvloer slechts een paar centimeter dik. Het materiaal is volledig vlak en naadloos. Dit type kunststofvloer heeft daarmee dezelfde moderne uitstraling als een volledig betonnen vloer. Dat zorgt voor eenheid en karakter in elk interieur van een woning of bedrijf.

 

betonlook vloer, betonlookvloer

 

Waarom een betonlook vloer?

Een betonlook vloer is de ideale vloer om schoon te houden. Het gladde en naadloze materiaal is snel en eenvoudig te reinigen. Het plaatsen van een betonlook vloer is bovendien voordelig, met name bij een groter oppervlak. In grotere ruimtes gaan de kosten omlaag, omdat het proces sneller uitgevoerd kan worden.

 

Voor wie is een betonlook vloer interessant?

Iedereen die de warme uitstraling van beton kan waarderen, is blij met dit type vloer. De betonlook vloer is goed geschikt voor vloerverwarming, waardoor u ’s nachts en in de winter geen koude voeten krijgt. Het materiaal is waterdicht, sterk en geluiddempend. Voor gezinnen met kinderen is een betonlookvloer dus een zeer geschikt alternatief. Het is mogelijk de vloer een unieke uitstraling geven door te spelen met verschillende kleurcombinaties.

 

Het plaatsen van een betonlookvloer over een bestaande vloer

De laag kan worden aangebracht op hout, maar ook op oude vloertegels of over een bestaande bedrijfsvloer. Omdat het materiaal wordt gegoten, is het verstandig omliggende ruimtes af te schermen. Een betonlookvloer is ideaal voor grote oppervlakken die snel opgevuld moeten worden. Het is daarmee perfect voor kantoorpanden of opslaghallen, maar ook voor een moderne woon- of slaapkamers. De vloer is dus niet alleen geschikt voor industriële toepassingen, maar is evengoed binnenshuis toe te passen.

 

Het gieten van een vloer met betonlook door Robin Ruijmgaart

Wij hebben reeds diverse betonlook vloeren geplaatst. Als kunststofvloer specialist zorgen wij ervoor dat er geen scheuren, bellen of barsten ontstaan na het aanbrengen van de vloer. Het is belangrijk dat het materiaal voldoende tijd krijgt om te drogen en vervolgens wordt gepolijst. Dit geeft de vloer haar realistische uitstraling en voorkomt schade. Een vloer met betonlook wordt in de regel gezien als afwerking in het bouwproces. U plaatst de vloer met betonlook dus op het laatste moment, of op het moment dat u toe bent aan wat anders. Voor een tijdloze, moderne en duurzame vloer kiest u voor een betonlookvloer van Robin Ruijmgaart.

 

offerte betonlookvloer

 

Een betonlook vloer voor in Kampen, Dronten, Zwartewaterland en Zwolle

Wij zijn gevestigd in Kampen en ons werkgebied bestaat uit Kampen, Dronten, Zwartewaterland, Zwolle en directe omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonlook vloer? Bel ons: 06 – 147 90 307 of mail ons: info@kunststofvloerkopen.nl