Kunststofvloeren voor woningen voor o.a. woonkamer & slaapkamer

Kunststofvloeren zijn uitermate geschikt voor woningen. Het type kunststof vloer wat geschikt is, is afhankelijk van welke uitstraling u wilt hebben in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of garage. Daarnaast kan de ondervloer medebepalend zijn en hoe intensief hoe de vloer gebruikt wordt. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van verschillende type kunststof vloeren geschikt voor verschillende woonruimtes.

 

offerte kunststof vloer voor in uw woning

 

Woonkamervloeren

Mensen kiezen steeds vaker voor een woonkamer vloer met een moderne uitstraling. Een geschikte kunststof vloer hiervoor is een PU-vloer.  Een PU-vloer kan in diverse kleuren worden gegoten waardoor het aan kan sluiten op uw interieur. Het is naadloos en bestaat uit één geheel. Een ander voordeel is dat een PU-vloer niet koud aanvoelt aan uw voeten en te combineren is met vloerverwarming.

 

woonkamervloer, woonkamer vloeren

 

Keukenvloeren

Een keuken vloer dient naast een mooie uitstraling, ook hygiënisch en makkelijk schoon te maken zijn. Een troffelvloer is zeer geschikt hiervoor. Troffelvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Doordat de troffelvloer volledig is afgesloten heeft vuil geen kans om in de vloer te trekken.

 

keukenvloer, keukenvloeren

 

Slaapkamervloeren

Een gietvloer heeft een geluiddempende werking waardoor deze zeer geschikt is voor in uw slaapkamer. Als u beneden zit hoort u geen voetstappen en als u slaapt wordt u niet wakker van voetstappen. Een slaapkamervloer van kunststof kan worden voorzien van een betonlook.

 

slaapkamervloer, slaapkamer vloeren

 

Badkamervloeren

Een coatingvloer is een uitstekende keuze voor in uw badkamer omdat deze kan worden voorzien van anti-slip laag. Veilig, schoon, hygiënisch en bovendien vloeistofdicht. U hoeft niet bang te zijn dat er vocht of water wordt doorgelaten met alle gevolgen van dien. Een coatingvloer is naadloos dus u krijgt geen last van loszittende voegen.

 

badkamervloer, badkamervloeren

 

Kunststof vloeren voor ieder type woning

Wij plaatsen voor iedere type woning op maat ontwikkelde kunststof vloeren. Wij leveren vloeren van kunststof in diverse kleuren of combinaties in verschillende afwerkingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor in uw woning? Neem gerust contact met ons op: 06 – 147 90 307 of mail ons: info@kunststofvloerkopen.nl of vraag direct een offerte aan.