Kunststofvloeren voor o.a. ziekenhuizen, gemeentes en scholen

Naast kunststofvloeren voor bedrijven, plaatsen wij ook vloeren van kunststof voor instellingen, zoals ziekenhuizen, laboratoria, verzorgingstehuizen, scholen, sportverenigingen, gemeentes en andere overheidsinstellingen.

 

offerte kunststof vloer

 

Kunststofvloeren voor ziekenhuizen, laboratoria en klinieken

Een vloer voor in een ziekenhuis, laboratorium of kliniek dient vooral hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken te zijn. Een kunststof vloer, en dan specifiek een gietvloer, is hier ideaal voor. Daarnaast kan een kunststof vloer anti-slip worden gemaakt, waardoor vervelende situaties kunnen worden voorkomen.

 

ziekenhuisvloer, laboratorium vloer

 

Kunststof vloeren voor gemeentes en andere overheidsinstellingen

Kunststof vloeren voor gemeentes en instellingen dienen vooral duurzaam te zijn. De hele dag worden er op deze vloeren gelopen en geschoven met bureaustoelen. Kortom: deze vloeren worden intensief gebruikt. Een troffelvloer is bij uitstek geschikt voor overheidsinstellingen. Een troffel vloer is sterk, hygiënisch en stijlvol. Het is eenvoudig om een speciale coating aan te brengen, waardoor krassen tot een minimum beperkt worden. Bovendien is een troffel vloer relatief goedkoop.

 

kunststof vloer gemeente

 

Vloeren van kunststof voor scholen, verzorgingstehuizen en verenigingen

Het mooie van een vloer van kunststof voor een school, verzorgingstehuis of vereniging is dat deze in alle kleuren en patronen kan worden gemaakt. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de huisstijl terug te laten komen in de vloer, of door middel van felle kleuren een vloer een speelse uitstraling te geven. Daarnaast is kan een kunststof vloer antislip worden gemaakt, wat vooral belangrijk is bij een vloer voor een verzorgingstehuis. Voor een vereniging met een doucheruimte is een kunststof vloer ook een goede toepassing.

 

kunststof vloer school, schoolvloeren

 

Vloeren van kunststof voor iedere school, verzorgingstehuis of vereniging

Wij plaatsen voor elk type school, tehuis of vereniging een op maat ontwikkelde kunststof vloer. Wij leveren vloeren van kunststof in diverse kleuren of combinaties in verschillende afwerkingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor bijvoorbeeld een schoolvloer? Neem gerust contact met ons op: 06 – 147 90 307 of mail ons: info@kunststofvloerkopen.nl of vraag direct een offerte aan.