Epoxyvloer met ongekende sterkte voor o.a. industriële toepassingen

Een epoxyvloer (epoxy is een kunststof) is een gietvloer en kan vloeibaar worden aangebracht op een draagoppervlak. Na uitharding heeft het materiaal een druk- en treksterkte tot wel twee keer dat van beton. Het is dus zeer geschikt voor de productie van vloeren. Het kan goedkoop worden aangebracht en is daarmee uitermate geschikt voor industriële bedrijven, kantoorpanden, garages, laboratoria, ziekenhuizen of werkplaatsen. Dit type kunststofvloer zorgt voor een ongekende mate van bescherming.

 

epoxyvloer, epoxyvloeren

 

Epoxyvloeren: de voordelen

Epoxy is goedkoop, maar is daarbij ook erg praktisch. De vloer heeft een gladde toplaag, die zeer onderhoudsvriendelijk is. Het materiaal kan snel worden schoongemaakt en is bestand tegen diverse vormen van schade. Het materiaal is slijtvast, stoot vuil af en is bestand tegen vloeistof. Waar vocht onbewerkt beton kan aantasten, is dat bij epoxyvloeren niet aan de orde. Ook wanneer u geluidsoverlast wilt tegengaan, is epoxy een uitstekende keuze. De toplaag laat slechts een beperkte hoeveelheid geluid door.

 

Voor wie is een epoxy vloer geschikt?

Een epoxy vloer is zeer populair bij bedrijven en instellingen die hun vloer praktisch en veilig willen inrichten en waarbij de vloer zwaar wordt belast. Soms kiezen zij ook voor een coating, bijvoorbeeld antislip. De laatste tijd wint epoxy ook bij particulieren aan populariteit, denk hierbij aan de badkamer. De moderne uitstraling van het materiaal is helemaal van deze tijd. Bovendien wordt epoxy in diverse kleuren geproduceerd.

 

Het gieten van een epoxyvloer door Robin Ruijmgaart

De kunststof wordt uitgegoten en zal na verloop van tijd uitharden. Pas daarna is de epoxyvloer geschikt voor gebruik. Bij het aanbrengen van een epoxyvloer dient u verschillende veiligheidsvoorschriften na te leven waar wij u over kunnen informeren. Wij hebben reeds diverse epoxyvloeren gelegd. Een epoxyvloer wordt in de regel gezien als afwerking in het bouwproces. U plaatst de epoxyvloervloer dus op het laatste moment, of op het moment dat u toe bent aan wat anders. Voor een kwalitatieve en duurzame vloer kiest u voor een epoxyvloer van Robin Ruijmgaart.

 

offerte epoxylvoer

 

Een epoxyvloer voor in Kampen, Dronten, Zwartewaterland en Zwolle

Wij zijn gevestigd in Kampen en ons werkgebied bestaat uit Kampen, Dronten, Zwartewaterland, Zwolle en directe omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een epoxyvloer? Bel ons: 06 – 147 90 307 of mail ons: info@kunststofvloerkopen.nl