Coatingvloer om uw vloer te beschermen tegen vocht en chemicaliën

Een coatingvloer bestaat uit een onderlaag – meestal van cement, anhydriet of beton – en een dunne toplaag van kunststof. De coating heeft in de regel een specifieke functie. Het beschermt de vloer tegen vocht en chemicaliën, of vervult een andere functie zoals in een garage. Dankzij de coating kan de vloer worden voorzien van antislip. Ook kan een gecoate vloer antistatisch worden gemaakt. Dit type kunststofvloer is sterk en bestand tegen veel druk.

 

Coatingvloer, coatingvloeren

 

Waarom plaatst u een vloer met coating?

Een gecoate vloer is makkelijk in onderhoud en is slijtvast. Bovendien is de vloer naadloos, net als betonvloeren. De toplaag beschermt tegen diverse vormen van schade en is het bestand tegen chemische stoffen. Tot slot is de toplaag beschikbaar in diverse interessante kleuren. Een vloer met coating is daarmee niet alleen geschikt voor bedrijven, maar past ook prima in een stijlvolle woonkamer.

 

Voor wie is een coating vloer?

Een coating vloer is zeer geschikt voor bedrijfshallen en showrooms, maar kan ook in een woonhuis worden aangebracht. De vloer is met name geschikt voor bedrijven die werken met chemische toepassingen: de coating beschermt de ondervloer tegen schade. De beschermlaag wordt relatief goedkoop aangebracht, waardoor het proces ook te bekostigen is voor de particulier.

 

Het gieten van een coatingvloer door Robin Ruijmgaart

De coating kan op ieder horizontaal oppervlak worden aangebracht, maar werkt het best een ondervloer van cement of beton. Wij schuren of stralen de bestaande (onder)vloer eerst op om tot een goed resultaat te komen. Wanneer de ondergrond gereed is, wordt de toplaag zorgvuldig aangebracht. Wij hebben reeds diverse coatingvloeren geplaatst. Een coatingvloer wordt in de regel gezien als afwerking in het bouwproces. U plaatst de coatingvloer dus op het laatste moment, of op het moment dat u toe bent aan wat anders want dit type kunstofvloer kan ook over een bestaande vloer worden gegoten. Voor een kwalitatieve en duurzame vloer kiest u voor een coatingvloer van Robin Ruijmgaart.

 

offerte coatinglvoer

 

Een coatingvloer voor in Kampen, Dronten, Zwartewaterland en Zwolle

Wij zijn gevestigd in Kampen en ons werkgebied bestaat uit Kampen, Dronten, Zwartewaterland, Zwolle en directe omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een coatingvloer? Bel ons: 06 – 147 90 307 of mail ons: info@kunststofvloerkopen.nl